Missä mennään?

Täällä Koillismaalla meillä on vielä täysi talvi. Ajatukset ovat jo tulevassa kesässä, mutta niin kuin moni muukin tapahtumajärjestäjä, myös Elävä Iijoki -yhdistys on uudenlaisessa tilanteessa. Jatkamme kesän 2020 melonta- ja soututapahtuman järjestämistä ja kaikki alkaa olla jo kasassa. Ohjelma on julkaistu nettisivuillamme, ja kevään myötä päivitämme sitä ja samalla täsmennämme päiväkohtaisia ohjelmia. 

Seuraamme kattojärjestömme Melonta- ja soutuliiton suosituksia, ja nykyiset ovat voimassa 13.5. saakka.  Päätös järjestämisestä tehdään tilanteen mukaan ja noudatamme viranomaisohjeita. Seuraa siis somekanaviamme.

Toivotamme myös kaikki uudet jäsenet tervetulleiksi! Liittymisohjeet löytyy nettisivuilta. Jäsenille on luvassa etuja, mm. KJ-Experience on jo luvannut kymmenen prosentin alennuksen melontakursseille Elävä Iijoki -yhdistyksen jäsenille. Ota yhteyttä, mikäli yhteistyö kanssamme kiinnostaa!