Tervetuloa mukaan!

Nyt voit liittyä meidän jäseneksi! Ohjeet Liity jäseneksi -sivulla. Tervetuloa mukaan toimintaan tai tukemaan toimintaamme! Kesän 2020 melonta- ja soututapahtuman tiedot julkaistu myös.

Elävä Iijoki -yhdistys on nyt Melonta- ja soutuliiton jäsen! Liitto tarjoaa meille monia etuja, mm. sähköisen, tietoturvallisen jäsenrekisterin. Melonta- ja soutuliiton toiminnanjohtaja Hannu Hämäläinen lähettää terveiset:

” Suomen Melonta- ja Soutuliitto toivottaa tervetulleeksi Elävä Iijoki ry:n uudeksi jäsenseuraksi mukaan yhteisöömme. Perustetun yhdistyksen tarkoituksena on mm. vesillä liikkumisen edistäminen, luontomatkailun ja joen virkistyskäytön edistäminen sekä melonta- ja soututapahtumien toteuttaminen. Elävä Iijoki ry toteuttaa Melonta- ja Soutuliitolle tärkeää tarkoitusta ja on siten erittäin tervetullut uusi jäsenseura.”

Melonta- ja soutuliitto: https://www.melontajasoutuliitto.fi