Majoitus

Olet tulossa retkeilytapahtumaan, ja jokaisessa yöpymispaikassa on mahdollista leiriytyä ja saunoa. Hinta on edullinen tai maksuton. Majoituksen jokainen huolehtii itse: joko leiriytymällä tai varaamalla majoitus yrittäjältä suoraan.

1. Maanantaina on mahdollisuus yöpyä Lomakartano Saijassa. Matkaa Taivalkoskelle on noin 20 km.

2. Tiistaina leiriydymme Taivalkosken Koskikeskuksessa. Sisätiloissa voi yöpyä esimerkiksi Hotelli Herkossa tai Ruska-hotellissa. Matkaa Syötteelle noin 40 km. 

3. Keskiviikkona Parviaisen Siiranranta: kenttämajoitus. Reissun paras sauna ja tunnelma – kannattaa leiriytyä! Matkaa Taivalkosken majoituspaikkoihin on noin 25 km ja kyyti sinne järjestyy. Ota yhteyttä meihin, jos tarvitset kyydin Taivalkosken majoitukseen. Matkaa Syötteelle noin 45 km ja Pudasjärvelle 50 km.

4. Torstaina Kuren koululla leiriytyminen ulkona tai sisätiloissa koululla edullisesti. Varataan paikan päällä. Kuren kylältä on matkaa Taivalkoskelle n. 50 km, Syötteelle 50 km ja Pudasjärvelle 34 km.

5. Perjantaina Hilturannan leirikeskus kenttämajoitus tai sisätiloissa (17 € /hlö). Ilmoita tarpeesta ennakkoon tai tapahtuman aikana toimistoon. Matkaa Pudasjärvelle noin 7 km.